Tuesday, 2 April 2013

Apa pendapat korang?

As salam..ok lama dah ira x berblog ni kan..tetiba rasa mcm ad idea nak share dkt korang serba sedikit bab2 kecantikan ni..

ira mcm teringin nak kongsi cara2 makeup yg ira tahu..
mcm cara pkai foundation ke..yelah.korangkan bnyak tnya ira mcm mana itu ini kan..so ira nk share dkt blog ni lah..tpi ira share yg basic je..yg apa ira tahu.sbb ira bukan pro lgi..masih dlm proses blajar..

contohnya ira masukkan gmbar n terangkan cara2nya sekali..

ira pun akan kongsikan cara2 buat kek yg ira tahu..insyaAllah..x salah pun kan..

apa pendapat korang??

eheh ad lgi..baru2 ni ira ad join kelas kuih talam..best tau..bnyak ilmu n tips2 ira dpt.
insyaAllah klau ad rezeki n panjang umur ira akn meniaga kuih talam ni..dgn izin Allah..ira pun masih berlajar lgi :) 

korang semua doakan ira berjaya ye..insyaAllah..amin

Monday, 21 January 2013

akhirnya..tercapai jugak hasratku

haaaaacuuhhhhhh....bnyak dah abok....lamanya x update blog..

akhirnya..akhirnya..dpt jugak potong rambut yg dah merebang mcm singa ni..pujuk punya pujuk..en.hubby izinkan ku potong rambut..yaaaahoooo..

"alangkah indahnya..hati ini...param..param" (param org pntang)



rambut ni yg dah setahun,panjang gini rupa...sejak ada baby ni..mmg agk merimaskan rmbut pnjang ni..sbbnye rmbut tebal n lmbat kering..haaaaa alasan lah tu kan


rambut baruku..cantek x..tengok dari atas mmg cntek..cuba pntang bawah.amek ko.badan gemok pastu rmbut pendek alaaa alaaa bulat..kahkah..

murah je potong rmbut ni.baru rm23..gunting siap blow sekali :)

aaawwwww so sweet..kankan..hahaha..jgn jeles yeee..