Friday, 7 December 2012

Simple Cotton Tops

jom shopping baju..ira ada buat pre order simple cotton tops

RM38+7postage...free size...material cotton jersey..sleeve 70cm..hip 76-96...length 71cm..

tersangatlah sesuai untuk org yg pakai tudung mcm ira ni..kainnye sejuk okey :)

simple cotton top red 
simple cotton tops oren
simple cotton top grey
simple cotton top black,purple,blue

Wednesday, 5 December 2012

akhirnya

akhirnya kini pasti" ecehh..akhirnya akhirnya akhirnya..adha masuk buaii..

huaaaaaa, mama x nak.tpi nenek paksa sbb nenek kata susah nak buat keje nanti..

alaaaa tpi mama tgok adha dlm buai pun x lena apaaa..gek gok gek gok jugak


Dunia makeup lagi

yuhuuuu..ira in the blog!!!  alkisahnya saje je nak test makeup sorang budak ni..sebabnya 8hb ni ad 3org nak makeup for dinner.

lah lama x makeupkan.so cuba practiskan blik cara2 makeup,kot2 lupa step ke kan (padahal x pnah pun blajar makeup,poyo je lebih)

jom kita tgok gmbar minah yg rela hati mukanya diconteng ni
siap tepek gmbar before n after hokey..

so pada sesiapa yg nak ira makeupkan untuk dinner boleh saje..chargenye hanya rm60 untuk dinner hokey :) peace yooww bobye

cinta hati tukar baju

cinta hati tukar baju!!! 18X je boleh tonton ye..bawah umur x mooo..

inilah cinta hati ku...korang2 jgan otak kuning eh..hihi

tukar casing & screen HELLO KITTY..huyuuu..sekarang sibuk dgn hello kitty kan..aku nak jugaklahh..

tanjat mama

adha ni ada hobi yg agak menakutkan..suka sgat tido telungkup..mula2 mengiring pastu tetiba tertiarap..pastu pandai pulak angkat kepala..

adakah nk pndai meniarap?? adakah?? apakah?? bagaimanaka?? oohh tidakk!! x mungkin lah kan,umur baru sebulan.setahun jagung pun belum lagi tauu...

sbnarnya adha ni ikot hobi pelik papanya..tido meniarap gini.