Tuesday, 2 April 2013

Apa pendapat korang?

As salam..ok lama dah ira x berblog ni kan..tetiba rasa mcm ad idea nak share dkt korang serba sedikit bab2 kecantikan ni..

ira mcm teringin nak kongsi cara2 makeup yg ira tahu..
mcm cara pkai foundation ke..yelah.korangkan bnyak tnya ira mcm mana itu ini kan..so ira nk share dkt blog ni lah..tpi ira share yg basic je..yg apa ira tahu.sbb ira bukan pro lgi..masih dlm proses blajar..

contohnya ira masukkan gmbar n terangkan cara2nya sekali..

ira pun akan kongsikan cara2 buat kek yg ira tahu..insyaAllah..x salah pun kan..

apa pendapat korang??

eheh ad lgi..baru2 ni ira ad join kelas kuih talam..best tau..bnyak ilmu n tips2 ira dpt.
insyaAllah klau ad rezeki n panjang umur ira akn meniaga kuih talam ni..dgn izin Allah..ira pun masih berlajar lgi :) 

korang semua doakan ira berjaya ye..insyaAllah..amin