Wednesday, 5 December 2012

Dunia makeup lagi

yuhuuuu..ira in the blog!!!  alkisahnya saje je nak test makeup sorang budak ni..sebabnya 8hb ni ad 3org nak makeup for dinner.

lah lama x makeupkan.so cuba practiskan blik cara2 makeup,kot2 lupa step ke kan (padahal x pnah pun blajar makeup,poyo je lebih)

jom kita tgok gmbar minah yg rela hati mukanya diconteng ni
siap tepek gmbar before n after hokey..

so pada sesiapa yg nak ira makeupkan untuk dinner boleh saje..chargenye hanya rm60 untuk dinner hokey :) peace yooww bobye

No comments:

Post a Comment