Friday, 20 July 2012

Mencari-cari stroller baby

Sekarang ni genablah usia kandungan 6month..tinggal lagi 4bulan sahaja lagi..besok dah nak puasa dah pun,lepas puasa sebulan, raya dtg menjelma :) tinggal lagi 3bulan dah lepas tu untuk keluar baby ni...




Sekarang ni tgah usha2 stroller baby pilihan hati.. nak sangat stroller yg simple but cantek mata memandang...setiap kali jalan2 je mesti nak singgah jengah2 stroller baby...sekarang ni dok sibuk cari at internet,manalah tahu kot2 ad yg berkenan dihati..


Ada jugak stroller baby yg berkenan.siap ambil picnya lagi :)
                                 jom tengok




                                          ⇩


                                          ⇩




                                          ⇩
    
                                          ⇩








                                          ⇩





                   Cantek kan stroller baby ni..berkenan sangat yg jenis macam ni..3roda warna merah ♡
simple aje kan..sesuai untuk baby boy or baby girl...Tapi harganya rm400++..mahallah bagi saya..yelah saya pun x bekerjakan, en.suami lah yg mnanggung semuanya..Lgi pun bnyak lgi brang n persediaan for baby :)


Tapi tak pe,kalau ada rezeki x kemana kan...manalah tahu kot2 duit turun dari langit..hehehe..insyaAllah :)  en.suami pun brkenan jugak stroller ni :) tengok ajelah nanti ye..tersmpai x hajat mat jenin ni..huhuhu..



Eehhh nanti dulu.ad lagi pic stroller baby ni..


stroller ni tgok at sale di singapore..my sis ckp dekat sana lagi murah2..yelah org dah biasa beli kan...stroller ni x silap harganya $98 x silaplah..murah jugaklah kan.simple pun simple..minat sngt dgn stroller ad 3roda ni,nmpak menarik..en.suami pun suka 3roda...

Tengok2 aje dulu..kalau ada rezeki lebih ad lah kan :) semuanya for my baby ♡ insyaAllah

No comments:

Post a Comment