Thursday, 19 July 2012

Kini Sudah Berbadan Dua

Alhamdulilah, bersyukur kepada Allah akhirnya sudah berbadan dua

lamanya rasa tak update blog, sekarang baru terasa nak rajin2 semula meng-update blog yg dah berlapok dek sarang labah-labah ni....

kembali kepada tajuk(cewah dah mcm pencermah dah)..hampir 5bulan berbulan madu bersama suami tercinta dan akhirnya berbadan dua (ayat entah apa2)..rasa bersyukur sangat2 doa selama berumahtangga ni dimakburkan :)
sekarang usia kandungan dah menjangkau 24week (16week lgi akn bersalin).insyaAllah semuanya berjalan dengan lancar..doakan ye kawan2 :)

Jom tengok gambar saya sekarang

                                                              19 week

                                                                     20week



                                                               22 week :)

besarkan perotnya..terlebih suda..orang lain 22week kecik je.saya dah macam 7bulan dah..hehehe..
ok lah itu aje yg nak di share kan..ada masa update lagi ye :)
bye bye..

1 comment:

  1. hah sama la akk perot cpt betol kedepan..xpe asal kn bby sihat...mklum lah ikut baka kot kn tu yg perot cpt besar

    ReplyDelete