Thursday, 4 October 2012

Product Berpantang

saje nak share sikit barang pntang ira nanti..x beli keseluruhan..sikit2 dulu.sbb x pasti sama ad cazer or normal kan..tpi klau boleh mintak2lah normal..amin..

nak post sikit gambar


bengkung, mmg penting benda ni.x kiralah cazer or normal kan...kalau x,mgelebehlah perot n bontot ni..huhu..ira beli product jnama Atika Beauty..mulanya ira nk beli bengkung tanamera tpi x ad pulak,cuma yg set shaja ada...pastu berpaling pada bengkung mak dara..pgilah kedai jamu..then org jamu tu rekemen beli atika beauty..sbb ramai orgbeli..then katanya bagus sbb ad dua tali..harganya pun murah.hnya rm38..so apa lgi..belilah...


ni pulak tungku tanamera..tungku berfungsi untuk buang angin dlm bdan n kempis kan perot n urat n mcm2 lah..gunanya pun senang..x pyah rebus or kukus..hanya masuk microwave then boleh guna..sgt senang :) ira beli ni dekat colours medini.


losyen penganti param...losyen ni dulu mmg ira guna,sgtlah bagus n panas..badan ringan je..kalau pakai terus rasa nk berak.lawaskan pun ye..betol2 bakar lemak ni..huhu..selulit pun pudar..mmg best.murah je.rm30..boleh than dlm 1blan lebih
..


bio oil..mmg guna pun masa mgndung ni..untuk hilangkan selulit..org kata lepas je bersalin, letak bio oil dekat kapas then cuba lap perot cmfirm hitam kapas..tpi ira blum try lgi.org ckplah kan..


ok..buat masa ni tu je yg penting2 kena ada..mcm losyen or sabun or scrub tu mmg dah ad lah kan..x yah nk beli2 dah..pakai je.x yah membazir..fungsinya pun sama..mcm pilis nanti suami beli dekat kampung..time dah bersalin..ad lgi nak kena beli.tpi tadi x de stock pulak.so kenalah tunggu..

ok.tu je..panjang berjeler kan membebel..thank ye korng2 yg sudi baca :)







No comments:

Post a Comment