Wednesday, 28 November 2012

Pil Noriday

Pil Noriday perancang keluarga..ira ambil pil ni untuk merancang dpt ank..klau boleh nak skip 2thun..

mmglah ira bersalin normal,bila2 je boleh nk mgndung lagi..tpi masih fobia tu kalau ingat saat2 baby nak keluar..terbayang2..fuuhhh

kalau diizin kan Allah biarlah 2thun kosong.jgn lelama..yelah.nak jadi mama vouge.hehe.(yg senarnya nak ank tu besar sekali gus,sekolah,belajar sesama).tu pun kalaulah boleh.

tpi kan.rmai org kata makan pil tu akan gemok,bila stop senang lekat..yeke!!!!!!

alaaaa pokok pangkalnya diri sendiri kan..x pe.kita cubalh dulu yeee


No comments:

Post a Comment