Wednesday, 28 November 2012

Ruam baby

ok ira nak share sikit sabun ruam untuk baby adha...biasalah babykan,kulit mestilah snstif, lagi2 baby yg jenis berlipat2 dilengan,leher,peha.

kalau dah berkepam je,berpeluh pun sembunyi area kepam tu..kalau cium baby,lagi2 dekat leher..urrmmm lomak bercream..

kalau ira dah mula nmpak dkt leher n peha adha merah2,ira cepat2 mandikan adha guna sabun ruam tu..yelah.takot jadi makin teruk..

buat masa ni ira guna sabun tu ok sgt..tersgtlah sesuai dgn baby adha.kadang2 bila mandikan guna sabun tu 2x dah nmpak kesannya.mmg akn hilang merah tu..

tpi harganya x hingatt!! mahal kot.kecik je sabunnya dah rm48 x silap kott..ke rm38 gitulah..

kalau belum nk merah2 tu ira guna jonhson's..yelah.jimat..baby adha pnya pmpers pun 3bundle sebulan (54pcs)..

ni lah sabunnya tu..boleh guna dari hujung rambut hingga hujung kaki okey..ad bnyak jenis.klau boleh nk beli tu tnyalh org yg jual tu dulu.ira beli dekat jusco punya babyshop :)

No comments:

Post a Comment